ℹ️ Des del Departament d’Educació i donats el context social actual d’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19 on cal reduir al màxim els tràmits presencials i potenciar les actuacions telemàtiques, us informem de les dates i el funcionament per la preinscripció per al curs 2020-2021 per l’Escola Bressol Mar Blava municipal.

Trobareu la sol·licitud al portal de la Generalitat: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/ (ja està disponible el formulari)

Calendari de Preinscripcions:

✅ – Telemàticament: del 13 al 22 de maig es podrà fer la preinscripció de manera telemàtica.

Com funcionarà? Es podran trametre les sol·licituds i la documentació acreditativa al correu electrònic de l’Escola Bressol e3007476@xtec.cat. La documentació podrà ser tramesa escanejada o bé fotografiada.

L’Escola Bressol respondrà el correu confirmant la recepció de la sol·licitud perquè en tingui constància.

✅ – Presencialment: del 19 al 22 de maig però sempre amb cita prèvia que es sol·licitarà al telèfon 687-545-637. S’haurà de dur la sol·licitud juntament amb tota la documentació acreditativa.

⚠️Tenir en compte aquests condicionants per fer la preinscripció presencial:

 al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona);
 cal recordar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre
prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf;
 recordar la recomanació de portar mascareta i guants;
 no han d’acudir al centre les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Share