Alcaldia

Joan Martí Pla i Pla

Des de 1999 Alcalde de Perafort i Puigdelfí i reelegit el 28 de maig de 2023.
(La Sénia 1957)

Benvolguts/des veïns i veïnes,

Des de l’Ajuntament us volem donar la benvinguda al nou portal web de Perafort i Puigdelfí, on trobareu tota la informació relativa al funcionament del consistori, les activitats del poble, les seves entitats i els serveis que s’ofereixen, entre altres informacions i serveis.

Després de molts anys amb la necessitat de tenir una pàgina web renovada i acord amb els temps actuals, desitgem que sigui una eina d’informació a l’altura del què els veïns i veïnes de Perafort i Puigdelfí mereixen i pugueu resoldre tots els dubtes que tingueu.

En l’era tecnològica en la qual vivim, és molt important que les administracions públiques estiguem al servei del ciutadà i puguem gaudir de les millors eines de proximitat i transparència en el nostre municipi. De la mateixa manera, però, us animem també a usar qualsevol dels canals de comunicació oficials de l’Ajuntament per posar-vos en contacte amb nosaltres (Instagram, Facebook, APP).

Procurem millorar dia a dia per oferir-vos un portal útil, transparent, accessible i que es posi al vostre servei per resoldre els dubtes que tingueu.

Rebeu una cordial salutació en nom de tot l’equip de govern i en el meu.

Joan Martí Pla i Pla

Alcalde de Perafort i Puigdelfí