Esdeveniments i festes

Cada any, aquesta encantadora localitat celebra diverses festes que enlluernen residents i visitants per igual. Amb les seves festes i esdeveniments únics, Perafort i Puigdelfí et convida a viure experiències inoblidables i a descobrir la seva autèntica essència. Veniu i deixeu-vos captivar per la màgia dels actes i esdeveniments que se celebren al llarg de l’any.

Des de l’Àrea de cultura i festes de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí tenim l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conèixer l’activitat cultural local. En aquest apartat hi trobareu tota la informació al voltant del calendari cultural i festiu en col·laboració amb les diverses entitats culturals de la vila.

Perafort i Puigdelfí gaudeix d’un calendari anual farcit de propostes, ja siguin vinculades al programa festiu més tradicional, com Sant Jordi, la Diada, la Festa Major de Sant Pere o de Sant Sebastià, o d’altres relacionades amb el comerç i la promoció econòmica i turística del municipi o l’esport, amb la Festa de l’Oli o la Caminada per la diabetis.

La Festa Major de Sant Pere, Sant Sebastià o Nadal són, sens dubte, alguns dels esdeveniments més esperats de l’any. Durant aquestes celebracions, els carrers s’omplen de música, ball i activitats tradicionals per a tota la família. Des dels correfocs fins als concerts en viu, hi ha diversió per a tothom.

Aquest és el calendari de festes i esdeveniments de Perafort i Puigdelfí, us convidem a gaudir-ne.

 

  • Gener: Festa Major de Sant Sebastià
  • Abril – Maig: Sant Jordi, Mes de la Cultura, Festa de l’1 de maig
  • Juny: Festa Major de Sant Pere, Aniversari de la Llumeneta
  • Setembre: Diada Nacional Catalunya, Bicicletada popular
  • Octubre: Festa de la Castanyada
  • Novembre: Festa de l’Oli i Caminada per la Diabetis
  • Desembre: Festes de Nadal, Santa Llúcia