• La festa d’estiu començarà el dijous 11 i durarà tot el cap de setmana.
  • El primer acte serà la Caminada Popular.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA DE FESTES

Arriba la Festa d’Estiu de Puigdelfí!

L’estiu ve acompanyat d’una cita indispensable a Puigdelfí, la seva Festa d’Estiu! Enguany se celebrarà de l’11 al 14 de juliol, i comptarà amb tota mena d’activitats pensades pel gaudi de tothom.

El tret de sortida el donarà la Caminada Popular, que serà l’11 de juliol, a partir de les 19.30 h. Qui hi participi haurà de portar frontal i estar alerta, és una proposta nocturna, on es caminarà per camins i senders al voltant del poble. La data límit per inscriure’s és el 9 de juliol.

La Festa Major de Puigdelfí estarà plena de música. La nit del dissabte serà protagonitzada pel grup Voralmar, però també hi haurà una nit de karaoke a la pista poliesportiva, una actuació d’havaneres el diumenge i una exhibició de country. Moltes d’aquestes cites aniran acompanyades de sopars a la fresca o de motxilla. Que mai falti un bon àpat en companyia! La Festa Major és una nova oportunitat per trobar-se amb el veïnat en esmorzars populars i vermuts. Per algunes d’aquestes activitats es requereix inscripció prèvia a l’OAC de Puigdelfí o l’Ajuntament de Perafort. En el cas de l’esmorzar a la fresca del 13 de juliol, que es farà a la piscina municipal, els diners recaptats es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

En la programació també hi ha espai per a les competicions. En el karaoke es repartiran premis a les millors actuacions. A més, també s’organitzarà un mini torneig de ping-pong i es reservarà un espai a la pista poliesportiva per jugar a dominó a la fresca.

I, per últim, però no menys important, cal destacar que la Cercavila d’estiu organitzada pel Centre Joventut es farà el 14 de juliol, a les 18 h. Sortirà des de la plaça de l’església i comptarà amb berenar pels infants. En acabar, se soparà pa amb tomàquet a la pista poliesportiva, es gaudirà de les havaneres i la Festa Major s’acomiadarà amb un castell de focs.