• El cicle s’allargarà del 20 de març al 20 de juny.
  • El primer acte serà el Cicle de Primavera de Contes del Consell Comarcal del Tarragonès on hi col·labora l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí.

DESCARREGA’T EL DÍPTIC

L’arribada de la primavera porta una àmplia gamma d’esdeveniments culturals i activitats emocionants a Perafort i Puigdelfí. Des del 20 de març fins al 20 de juny, l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí, amb el suport de diverses organitzacions i entitats, presenta una programació variada i emocionant per a tots els gustos i edats. No us la podeu perdre!

La primavera cultural emergeix com un vibrant generador de diversitat cultural, el poble esdevé en un escenari ric en cultura i arts escèniques. A través d’una programació rica i variada, aquesta temporada esdevé en un fòrum per a l’art, la música, la gastronomia i les tradicions locals. Amb esdeveniments que abracen tots els gustos i interessos, la primavera cultural pretén ser un espai de connexió i trobada entre veïns i veïnes.

Dins dels actes que us presentem hi trobarem la presentació del llibre de Sant Jordi el proper 13 d’abril de 2024 amb la participació de la Pilarín Bayés i l’Anna-Priscila Magriñà, o l’obra de Teatre “Una estona amb Joan Pera” amb el reconegut actor català.

No hi faltaran els tradicionals actes per Sant Jordi, l’1 de maig, la Setmana Santa, la Festa de la Llumeneta o el Trail i Caminada de Perafort. Us hi esperem.